Gratis frakt i Sverige | Betala senare med Klarna

Betalningsalternativ

Betalningsalternativspolicy

Välkommen till Modairon.se. Vi erbjuder olika betalningsmetoder för att göra din shoppingupplevelse bekväm och säker. Nedan hittar du detaljerad information om varje betalningsmetod som finns tillgänglig på vår webbplats, samt våra praxis för att säkerställa transparens och efterlevnad av lagstadgade standarder.

Betalningsmetoder

På Modairon.se kan du välja bland följande betalningsmetoder:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro
  • UnionPay
  • Klarna Pay Later
  • PayPal

Varje betalningsmetod stöds av välrenommerade tjänsteleverantörer för att säkerställa säkra transaktioner. Här är detaljer om varje alternativ:

  • Kredit-/Betalkort (Visa, Mastercard, American Express, Maestro, UnionPay): När du betalar med ett kredit- eller betalkort uppmanas du att ange dina kortuppgifter vid kassan. Alla transaktioner är krypterade för din säkerhet.

  • Klarna Pay Later: Detta alternativ gör att du kan köpa nu och betala senare. Du kommer att få en faktura från Klarna när din beställning skickas. Observera att Klarna kan utföra en mild kreditkontroll som inte påverkar din kreditvärdighet. För mer information om Klarnas villkor, besök Klarnas webbplats.

Prissättning och avgifter

Alla priser på vår webbplats inkluderar moms. Inga ytterligare skatter eller dolda avgifter debiteras vid kassan. Den totala kostnaden för din beställning, inklusive alla tillämpliga avgifter, visas innan den slutliga bekräftelsesteget i kassaprocessen.

Dataskydd och integritet

Modairon.se är engagerat i att skydda integriteten och säkerheten för din personliga information. Alla betalningsuppgifter behandlas säkert. Vi lagrar inte kreditkortsuppgifter och behåller endast information som krävs för orderhantering och återbetalningsändamål, i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). För mer information, se vår Integritetspolicy.

Ångerrätt

I enlighet med svensk konsumentlag har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att ange någon anledning. Ångerfristen löper ut efter 14 dagar från den dag då du eller en tredje part som inte är transportören och som angivits av dig, får fysisk besittning av varorna. För detaljerad information om hur du utövar din ångerrätt, besök vår Sida för returer och återbetalningar.

Tvistlösning

Om du har några klagomål eller problem med din betalning, kontakta oss på +31850609815 eller info@modair.se. Vi strävar efter att lösa alla tvister på ett vänligt och snabbt sätt.

Säkerhet

Vi använder branschstandardiserade krypteringstekniker vid överföring och mottagning av kunddata som utväxlas med vår webbplats. Vi har genomfört lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dig mot förlust, missbruk eller ändring av din information.

Uppdateringar av betalningspolicy

Modairon.se förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna Betalningsalternativspolicy när som helst utan förvarning. Din fortsatta användning av vår webbplats efter eventuella ändringar indikerar ditt godkännande av dessa ändringar.

Denna policy har utformats för att säkerställa att dina köp på Modairon.se är enkla, säkra och transparenta. Om du har några frågor om våra betalningsalternativ, tveka inte att kontakta oss.

Företagsnamn: Rapido Import-Export Handels GmbH

Adress: Scharnweberstraße 12, 13053 Berlin, Tyskland

Kontaktformulär: https://modairon.se/pages/konta

Företagsnummer: 77712749

Kundservice: Måndag till fredag, 9:00 till 17:00

✉️ - info@modair.se

💬 - Vanliga frågor

📱 - +31850609815

Gratis frakt

Dra nytta av gratis frakt i hela Sverige.

Retur 30 dagar efter mottagandet

Produkter kan returneras 30 dagar efter mottagandet utan anledning

Spåra din beställning

Alla beställningar levereras med Track & Trace så att du alltid kan följa din beställning.

Kundservice

Vår kundtjänst är tillgänglig 5 dagar i veckan!